Στο eshop KALLiRiSTi ViNtAGE θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε, εύκολα και οικονομικά, με τα οικολογικά χρώματα κιμωλίας Vintage Paint!

 

Με τα χρώματα Vintage Paint μπορείτε να μεταμορφώστε κάθε είδους επιφάνεια (ξύλο, μελαμίνη, γυαλί, ​μέταλλο, ύφασμα) χωρίς τρίψιμο και χωρίς αστάρι. Παρασκευασμένα με φυσικά προϊόντα με σεβασμό στην υγεία μας και στο περιβάλλον, φέρουν την επίσημη ευρωπαϊκή πιστοποίηση Ecolabel & NEN 71-3, που σημαίνει ότι είναι ασφαλή ακόμα και για χρήση σε παιχνίδια!​

Δεν έχετε ξαναπιάσει πινέλο και είστε τελείως αρχάριοι; Κανένα πρόβλημα! Στο κανάλι KALLiRiSTi ViNtAGE στο YouTube, θα βρείτε βιντεάκια που σας εξηγούν βήμα βήμα πώς να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα και πώς να εφαρμόσετε βασικές τεχνικές παλαίωσης. ​

  • YouTube

Για άψογο αποτέλεσμα, στο eshop μας θα βρείτε μία ποικιλία από δοκιμασμένα, επαγγελματικά πινέλα, στένσιλ, κεριά & βερνίκια. 

Γεια σας! Είμαι η Ρίτα.  Καλωσήρθατε στο δημιουργικό, χρωματιστό μου κόσμο. Έχω ένα εργαστήρι σε μια πράσινη γωνιά της Ελλάδας με θέα τον Όλυμπο, όπου δίνω νέα ζωή σε παλιά έπιπλα και αντικείμενα με χρώματα κιμωλίας. 

Χρησιμοποιώ μόνο οικολογικά προϊόντα και υλικά, και αγαπώ τη δημιουργική ανακύκλωση (upcycling). Έχουμε μόνο έναν πλανήτη, ας τον προστατέψουμε όσο μπορούμε!

Στο eshop μου, και στο φυσικό μου κατάστημα στην Κατερίνη, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις δημιουργίες σας

Καλωσορίσατε! Θα χαρώ να σας βοηθήσω με ό,τι χρειαστείτε. 

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube για βιντεάκια με οδηγίες.

  • YouTube
700382 Round Brush2 600x600px.jpg

e-shop

Επαγγελματικά πινέλα

                          στένσιλ

                           βερνίκια

τι είναι το

UPCYCLING 

Το να ανακυκλώνουμε δημιουργικά σημαίνει να δίνουμε νέα ζωή και αξία σε άχρηστα ή παλιά αντικείμενα, χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Με άλλα λόγια, μεταμορφώνουμε "σκουπίδια" σε όμορφα και χρήσιμα αντικείμενα. 

+306939046827

Πάροδος Αναπαύσεως 1, Κατερίνη, 60100

©2021 by Vintage Kalliristi.